U Velikom Pašijanu nepoznati „junaci“ ukrali cugu NK „Junaku“, a u Velikoj Trnovitici netko popio previše

Raznolik je popis jučer evidentiranih aktivnosti u policijskim bilježnicama bjelovarsko- bilogorske policije. Među njima su dvije krađe. U Bjelovaru su ukradene skupocjene naočale, dok su drugu prijavili nogometaši iz Velikog Pašijana. U toj krađi tamošnji nogometni klub oštećen je za nekoliko stotina eura jer im je netko ukrao alkoholna i bezalkoholna pića, smještena ispod nadstrešnice njihovog objekta.  

Prometna problematika obuhvaća dvije nesreće s materijalnom štetom. Bilježe ih postaje Daruvar te Garešnica, na čijem području je, u Velikoj Trnovitici, sinoć, pola sata prije ponoći, zaustavljen 40-godišnji vozač s 2,77 promila te priveden na triježnjenje.

U Đulovcu je jučer ujutro, uslijed tehničkog kvara na motoru došlo do požara autobusa koji je izgorio u potpunosti. Vozilo je bilo na parkiralištu i u njemu nije bilo putnika.

Daruvarska policija preuzela je dragovoljno predanu pušku i deset komada streljiva, dok je u Čazmi, pri čišćenju kuće pokojnog vlasnika, pronađena ručna bomba M75.

Nema postova za prikaz