Kreće izgradnja nove proizvodne hale u Kapelici

U Poduzetničku zonu Kapelica stiže novi investitor. To je već bilo poznato, obzirom da se ranije javio na natječaj za kupnju 12 tisuća četvornih metara površine. Na njima planira izgradnju hale, u kojoj će, uz skladište, biti i proizvodni pogon elektro dijelova. Autegra d.o.o. bavi se projektiranim inženjeringom i montažom u elektrotehnici i strojarstvu, kaže direktor, Saša Šteković:

Od samih početaka, grad Garešnica je želio biti potpora i ovom poduzetniku koji je koristio i subvencionirane prostore Tehno parka u zoni, uz podršku Poduzetničkog centra, a i ova kupnja zemljišta je po subvencioniranoj cijeni. Zadovoljstvo je, na današnjem potpisivanju ugovora, iskazao gradonačelnik Josip Bilandžija:

Tvrtka je osnovana 2015. sa sjedištem u Garešnici i jednim zaposlenikom, danas ih broji 20. Kroz ovu investiciju u planu su nova zapošljavanja.

Osim što planiraju gotovo udvostručiti broj zaposlenih, kroz vrijeme se planira dodatno unaprijeđenje fokusa tvrtke, a investicija će u kratkom roku premašiti milijun eura.

Nema postova za prikaz