Savjetovanje za poljoprivrednike i pružatelje usluga u turizmu

Prva javna tribina u Parku prirode Lonjsko polje za poljoprivrednike i pružatelje usluga u turizmu na području Lonjskoga polja

Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje u suradnji s Lokalnim akcijskim grupama Moslavina, Zeleni trokut i  Zrinskom gorom Turopolje te Razvojnim agencijama NORA, MRAV, SIMORA, Upravnim  odjelom za poljoprivredu Sisačko – moslavačke županije i RDP Technology organizirala je savjetovanje za poljoprivrednike i pružatelje usluga u turizmu s područja Parka prirode Lonjsko polje.

Program savjetovanja na području Repušnice bio je u Posjetiteljskom centru Repušnica 22. listopada 2023., a u narednim tjednima možete prisustvovati savjetovanjima u drugim posjetiteljskim centrima. U Posjetiteljski centar Krapje dođite na besplatno javno savjetovanje 29. listopada ili u Posjetiteljski centar Osekovo 05. studenoga. Posljednje javno savjetovanje bit će u Čigoču 12. studenog 2023., a sva savjetovanja započinju u 15 sati u navedenim centrima.

Sam ravnatelj Šejatović, koji je i inicijator ovih savjetovanja na tribini u Repušnici istaknuo je: „Ovo je lijep primjer kako su se Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje, Lokalne akcijske grupe, Razvojne agencije na području Parka te Sisačko – moslavačka županija udružile u ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je omogućiti besplatna savjetovanja poljoprivrednicima kako bi modernizirali mehanizaciju, povećali konkurentnost i u konačnici unaprijedili poljoprivredna gospodarstva i ulaganja u ruralni turizam na području Parka prirode Lonjsko polje“, navodi se u priopćenju.

Nema postova za prikaz