Obnovljeni mjesni domovi u Ladislavu i Velikoj Trnavi

Mjesni dom u Ladislavu
Mjesni dom u Ladislavu

U Općini Hercegovac na dva su mjesna doma, u naseljima Velika Trnava i Ladislav, posljednjih mjeseci trajali radovi rekonstrukcije i obnove. U Ladislavu je u nekoliko faza sanirano krovište, promijenjena stolarija i instalacije, potpuno obnovljen interijer te sanitarni čvor, poboljšan vodovodni, ali i sustav grijanja. Posljednji radovi obuhvatili su vanjski dio objekta jer se radilo na fasadi kao i obnovi ljetne pozornice.

U Velikoj Trnavi gdje je prethodno izgrađena i ljetna terasa, također je sanirano krovište objekta koji je izgrađen sredinom prošlog stoljeća. Uz to, postavljeni su novi stropovi, izolacija u zidove, nova žbuka, podovi, plastična stolarija, dvije klime i električne instalacije. Funkcionalnost je poboljšana i proširenjem prostora glavne sale. Načelnik, Boro Bašljan:

Iako je dio novca osiguran u resornim ministarstvima, većina sredstava izdvojena je iz proračuna Općine Hercegovac. U Ladislavu je riječ o zahvatima vrijednosti iznad 40 tisuća eura, dok je mjesni dom u Velikoj Trnavi, obzirom na dotrajalost, zahtijevao gotovo dvostruko veća ulaganja. No danas su to objekti koji su potpuno obnovljeni, spremni za korištenje za sve prilike i na raspolaganju svim mještanima.

Mjesni dom u Velikoj Trnavi

Nema postova za prikaz