Zimski odmor za nogometaše

Igralište NK-Tomislav Berek

Nogometaši nakon 13. kola idu na zimski odmor, do nastavka prvenstva na proljeće. Tako je to i u najviše rangiranoj 4. NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u kojoj se natječe garešnički Garić. Na kraju jesenskog dijela podijelio je bodove u derbiju s Dinamom u Predavcu, nakon remija od 1:1. Na ljestvici i dalje prednjači Tehničar iz Cvetkovca, druga je Bilogora 91 iz Grubišnog Polja, Predavac je osmi, Garić deveti, a posljednja, 14. Čazma.

Na vrhu 1. ŽNL je Bilogora iz Kapele, drugi je Kamen iz Sirača, a treći Hajduk iz Hercegovca, koji je na kraju polusezone nadigrao Rovišće s 2:1. Brestovac je izgubio od BŠK-a 0:1, a berečki Tomislav od Trnskog 0:5 i nalaze se na začelju.

U Drugoj županijskoj, prva je gudovačka Lasta s utakmicom manje, a drugoplasirana Gordowa iz Velikog Grđevca u 13. kolu je izgubila upravo od vodeće ekipe 3:0.

Najviše ovdašnjih klubova natječe se u Trećoj ŽNL Jug, u kojoj je najbolja palešnička Lasta, drugi je Junak iz Velikog Pašijana, a treći Dinamo iz Dežanovca. U posljednjem kolu jesenskog dijela ostvareni su sljedeći rezultati: Tomislav Đulovac-Lasta 1:2, Dinamo-Bršljanica 4:1, Vihor Kapelica-Sokol 4:3, Jovača Marino Selo i tomašička Ilova 14:3, Radnički Veliko Vukovje-Junak 0:9, uljanički Polet i Mladost-Nada 3:2 te Ribar Kaniška Iva i Dišnik 1:4.

Nema postova za prikaz