Novi ugovori za zdravstvene djelatnike BBŽ

Župan Marko Marušić potpisao je danas ugovore za subvencije zdravstvenim djelatnicima. -Radi se o mjerama kojima nastojimo zadržati i privući nove liječnike i medicinsko osoblje u naše ustanove. U ovoj godini za te namjene isplaćeno je nešto više od 152 tisuće eura. U ovoj godini već smo potpisali osam ugovora, a danas ćemo potpisati još 14, jedan za subvenciju podstanarstva, šest za subvenciju kamata na stambeni kredit i sedam za subvenciju školovanja/stručnog usavršavanja. Naš cilj je osigurati što bolje uvjete rada medicinskom osoblju i našim sugrađanima što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu – kazao je župan Marušić.

Koliko ove subvencije znače zdravstvenim djelatnicima pojasnila je liječnica Nina Ivošević Gustović, specijalistica ginekologije i opstetricije koja je u bjelovarsku Opću bolnicu stigla iz ogulinske bolnice u Karlovačkoj županiji.

-Hvala Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na ovim poticajnim mjerama. Doselila sam se iz Karlovačke županije i za ove mjere imam samo riječi hvale. Nadam se da će ove mjere privući još više liječnika u našu novu bolnicu – kazala je Ivošević Gustović potpisujući ugovor o subvenciji kamata na stambeni kredit.

Nema postova za prikaz