Iz policijske bilježnice

U posljednja 24 sata na području PU Bjelovarsko-bilogorske prijavljene su dvije krađe. Iz ulaza stambene zgrade u okolici Bjelovara ukradena su dječja kolica dok je u okolici Daruvara ukradena motorna pila.

Nepovoljne vremenske prilike vjerojatno su uzrok 4 prometne nesreće, 3 samo s materijalnom štetom na području Bjelovara i Garešnice, a jedna s dvije lakše ozlijeđene osobe, također na bjelovarskom području.

U Rovišću je noćas uhvaćen i uhićen 23-godišnji recidivist, zatečen za volanom osobnog vozila bez vozačke dozvole, u vrijeme dok mu je pravomoćnim sudskim rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole i dok ima zabranu upravljanja vozilom. Uhićen je i priveden do dovođenja na sud u žurnom postupku uz optužni prijedlog te mu je oduzeto i vozilo.

U Kapelici je zaustavljen 43-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,65 promila, također je uhićen, čeka ga optužni prijedlog u žurnom sudskom postupku.

Evidentiran je i požar u jednom ugostiteljskom objektu u Grubišnom Polju kom prilikom je uslijed neispravnih električnih instalacija aparata za kavu, izbio u šanku te se proširio na elemente. Ugašen je od strane JVP Grubišno Polje, a šteta se procjenjuje na 30 tisuća eura.

Danas do 13 sati policija provodi preventivno-represivnu akciju kojom kontrolira nekorištenje sigurnosnog pojasa te nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje.

Nema postova za prikaz