Nakon deset godina otvorena sportska dvorana u Velikoj Pisanici

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić danas je boravio u općini Velika Pisanica. U pratnji načelnika Fredija Palija obišao je novoopremljenu školsko sportsku dvoranu Osnovne škole Velika Pisanica. Koristi se godinu dana, veličine 1.800 kvadrata i sada je službeno otvorena. Načelnik Pali zahvalio je Županiji na dvorani koja će imati višestruku namjenu, a ostaje još urediti okoliš.

Prošli tjedan od Županije je stigla fiksna oprema, poput golova, ljestvi i sprava vrijednih 50.000 eura. Nastava tjelesnog za 180 učenika prethodnih 12 godina odvijala se u Mjesnom domu, pojasnila je ravnateljica škole Ivana Haić.

Izgradnju koja se odužila cijelo desetljeće usporio je i kredit u švicarcima, a njen dovršetak bio je i jedan od ciljeva županijske vlasti, rekao je župan Marko Marušić.

Istovremeno su započeli radovi na izgradnji dvorane i u Hercegovcu, koja je u fazi pronalaska izvođača radova, a te dvije dvorane jedine su ostale dugoročno nedovršene. Ostaje do 2025. godine završiti i onu u Hercegovcu, zaključio je župan Marušić.

Nema postova za prikaz