Održana Hajdukova 26. Zelena noć

Foto: Bjelovarac sport
Foto: Bjelovarac sport

26. Zelena noć Hajduka održana je u subotu 2. prosinca u Hrvatskom domu u Hercegovcu. Tako je NK Hajduk proslavio 100. godišnjicu kluba, naslov prvaka i uspješnu tekuću polusezonu. Tom su prilikom nagrađeni najbolji igrači prošlogodišnje sezone u kojoj je u seniorskoj konkurenciji osvojen naslov prvaka 1. ŽNL. U toj je selekciji titulu najboljeg igrača odnio Domagoj Vidaković, najboljim strijelcem pokazao se Luka Slivar, dok je naslov najboljeg golmana otišao u ruke Domagoja Ulovca. Najprestižniji trofej „Hajdučko srce“ pripao je Matiji Šotičeku.

Osim toga, dodijeljena su i priznanja u selekcijama U-7, U-11, U-15 te u juniorskoj selekciji. Tako je u selekciji U-7 za najboljeg igrača proglašen Enio Topčić Lovrenović, najbolji strijelac bio je Ivano Kocijančić, a golman Matteo Melec. U selekciji U-11 titula najboljeg igrača pripala je Patriku Verešu, a najbolji je strijelac bio Andrej Burja. Najbolji igrač selekcije U-15 bio je Adriano Veseli, dok je naslov najboljeg strijelca pripao Leniju Seliru. U juniorskoj pak selekciji kao najbolji se igrač pokazao Mihael Vosmek, a za najboljeg je strijelca proglašen Fran Laznicki.

Osim dodijeljenih nagrada, na Zelenoj je noći prikazan kratki film najvažnijih trenutaka ove šampionske sezone NK Hajduka.

Nema postova za prikaz