Veliki Pašijan: Na pješačkom prijelazu ozlijeđeno dijete

Ukupno 62 prometna prekršaja utvrdila je ovog vikenda bjelovarsko-bilogorska policija, najviše zbog prebrze vožnje. Dogodilo se šest prometnih nesreća, u kojima je bilo ozlijeđenih. Tri osobe su završile u bolnici, nakon što je u Bulincu došlo do slijetanja vozila i potom udara u betonski most. U Velikom Pašijanu je, obzirom da vozač nije prilagodio brzinu, vozilo retrovizorom udarilo devetogodišnje dijete. Detalje donosi glasnogovornica Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske Maja Barbir Grubić:

Po pitanju kriminaliteta, uz jedan protuzakonit lov, dva događaja povezuju se uz bjelovarske trgovine; iz jedne su ukradeni artikli, a na drugoj je 28-godišnjak kamenom razbio staklo ulaznih vrata.

Od ostalih prekršaja, izdvaja se slučaj iz Gudovca gdje je u dvorištu kuće 35-godišnjak spaljivao kablove, izolacijske cijevi i drugo smeće što je stvaralo neugodan miris i gusti dim koji se širio naseljem.

Bjelovarska policija preuzela je oružje i streljivo, koje je pronašla obitelj u kući pokojnog člana. Iz policije pozivaju i sve one koji takve predmete posjeduju ili pronađu da ih dragovoljno predaju.

Nema postova za prikaz