Nastradala 70-godišnjakinja u Garešnici

Današnje izvješće Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske započinje prometnom nesrećom koja se dogodila jučer oko 18 sati u garešničkoj ulici Hrastovčić. U njoj je teško ozlijeđena 70-godišnja pješakinja koju je udario automobil bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnja vozačica. Uslijed neprilagođene brzine, osobinama i stanju ceste te smanjenoj vidljivosti, vozačica je vozilom naletjela na pješakinju koja se kretala uz rub kolnika. Pri udaru je pješakinja pala u putni jarak te je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život. Prevezena je u Opću bolnicu „Dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.

Još jedna prometna nesreća zabilježena je sinoć na grubišnopoljskom području, kako doznajemo od glasnogovornice PU bjelovarsko-bilogorske Maje Barbir Grubić:

Vozač je bio pod utjecajem alkohola, a niti vozač, niti njegov 16-godišnji suvozač nisu bili vezani te su obojica zadobila lakše tjelesne ozlijede.

U jučerašnjoj prometnoj akciji usmjerenoj na oduzimanje prednosti, nepostupanju po znaku stop i nekorištenju žmigavaca, utvrđen je 31 prekršaj, najviše nepoštivanja znaka stop.

Od ostalih kriminaliteta izdvaja se krađa drvne mase iz šume pored Ivanske čime je Šumariji pričinjena šteta veća od tisuću eura.

Nema postova za prikaz