Značajan porast dolazaka i noćenja i u TZ Sjeverna Moslavina

TZ Sjeverna Moslavina također u 2023. godini bilježi porast gostiju u dolascima i noćenjima, saznajemo od direktorice TZ SM, Daniele Belak:

Raduje i povećanje prosječnog broja dana boravka gostiju na 2,16 dana. Ono što posebno veseli da je u usporedbi s 2019-om godinom također zabilježen porast od  4,9% u dolascima, odnosno 2,24 % u noćenjima. Što se stranih dolazaka tiče i dalje prednjače gosti iz Njemačke, Italije, BIH, Slovenije, Češke i Austrije, kaže direktorica te nastavlja:

Direktorica TZ Sjeverna Moslavina, ističe zadovoljstvo ostvarenim kao i udjelom turističkih dolazaka i noćenja na nivou Bjelovarsko-bilogorske županije. Otvorenjem Centra za posjetitelje Natura 2000 evidentiran je također povećan broj dolazaka što isto veseli, kaže Belak. Ono što je svakako obilježilo 2023. godinu je početak brendiranja , kako kaže, najpoznatijeg gareščanina, Ive Robića. Obilježen je njegov 100-ti rođendan, koji su popratili brojni mediji. Napravljen je mural na pročelju Hrvatskog doma te otvorena galerija Ive Robića sa zbirkom njegovih slika i nota, u Centru za posjetitelje. No tu ne misle stati, kaže Belak. Iako jedna masa ljudi osporava Robićevo rođenje u Garešnici, to je dokazano, kaže direktorica:

TZ Sjeverna Moslavina organizator je brojnih manifestacija u Gradu Garešnici, sve planirano je i odrađeno, naravno u skladu s financijskim mogućnostima. Ove godine nastavljaju istim tempom, sve počinje već u veljači GAF-om. Zadovoljna je odazivom i suradnjom brojnih gradskih udruga i ustanova:

Nema postova za prikaz