Potpisan ugovor za dovršetak sportske dvorane u Hercegovcu

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić danas je u prostoru Osnovne škole u Hercegovcu potpisao ugovor za I. fazu radova dovršetka tamošnje školsko-sportske dvorane, s izvođačem radova „Građevinskim obrtom Lagundžić“ iz Grubišnog Polja. Rok izvođenja je 180 dana od uvođenja u posao, što je 15-ak dana od potpisa ugovora, pojasnio je vlasnik obrta Marijo Lagundžić.

Radovi su u ovoj fazi vrijedni oko pola milijuna eura bez PDV-a i danas je napravljen ključan korak prema ostvarenju cilja, da bi dvorana služila svrsi, izjavio je župan Marušić.

Osigurana su sredstva za dovršetak dvorane bez dodatnih zaduženja, predstoje još dvije faze radova, a otvorenje je u planu iduće, 2025. godine, zaključio je župan.

Najavljena je i revijalna utakmica za službeni početak rada dvorane u Hercegovcu, čemu se svi raduju, a ponajviše učenici čija se nastava tjelesnog zimi odvija u učionici. Veseli da je zaustavljen pad broja učenika, kojih je trenutno 116, rekla je ravnateljica Zrinka Cjetojević.

Zadovoljstvo konačnim nastavkom radova na dovršetku dvorane u Hercegovcu nakon 12 godina nije krio ni općinski načelnik Boro Bašljan, uz veliku zahvalu županijskoj vlasti.

Nema postova za prikaz