Otvorene prijave za „Fašnik u Kutini“

Foto: Turistička zajednica Grada Kutine

Iz Turističke zajednice Grada Kutine pozivaju na sudjelovanje u manifestaciji „Fašnik u Kutini“, koja će se održati u subotu, 10. veljače 2024. godine. Fašnička će povorka ove godine biti posebno prilagođena djeci, stoga pozivaju svu djecu grada Kutine da budu dio vesele povorke i fašničkog veselja. Osim dječjih skupina, pozivaju i odrasle skupine koje bi voljele sudjelovati u manifestaciji.

Program će uključivati maskiranu povorku, ugostiteljsku ponudu, šareno uređenje glavnog gradskog trga te glazbeni i plesni program. U poslijepodnevnim satima, program će se nastaviti u Društvenom domu u Kutinskom selu uz dječju matineju te završnu zabavu uz glazbeni program.

Planirani dolazak grupa na prostor Trga dr. Franje Tuđmana u Kutini je u 10:30 sati, dok će se povorka početi formirati u 11:00 sati. Fašnička povorka u svoj će pohod gradskim ulicama krenuti od 11:15 sati.

Nakon povorke slijedi zabavni program koji uključuje nastupe plesnih i glazbenih skupina. Predstavljanje skupina na pozornici započet će od 13:00 sati, a nakon predstavljanja slijedi podjela zahvalnica i nagrada za najbolje maske te podjela krafni i kuhanog čaja i vina za sudionike povorke.

Za dodatne informacije, možete kontaktirati Turističku zajednicu Grada Kutine putem telefona 044 681 004, mobitela 099 546 3501 ili e-maila tz@turizam-kutina.hr. Ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati do 22. siječnja 2024. na navedenu e-mail adresu.

PRIJAVNICA: https://www.turizam-kutina.hr/…/Dokumenti-i…/Prijavnice

Nema postova za prikaz