Kroz Veliki Pašijan vozio 125 km/h

Na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u vikend akciji pojačanog nadzora prometa, kao i jučerašnjem nadzoru brzine kretanja vozila od 10 do 18 sati, ukupno je evidentirano 279 prekršaja. Od toga se na prebrzu vožnju odnosilo 199 prekršaja, s rekordom od 125 kilometara na sat na dionici gdje je dozvoljeno 50, a što je počinio 48-godišnji vozač u Velikom Pašijanu. Od tri vožnje pod utjecajem alkohola, najveća koncentracija od 1,13 promila izmjerena je 36-godišnjoj vozačici u Daruvaru. Nadalje, 21 prekršaj odnosio se na pojas, a četiri na nedozvoljeno korištenje mobitela u vožnji, uz 52 ostala prekršaja.

Tijekom vikenda iza nas djelatnici Policijske uprave zabilježili su i devet kaznenih djela. Među njima je provala u ugostiteljski objekt u Galovcu, otkud je zasad nepoznati počinitelj iz šanka i aparata na sreću otuđio 3.000 eura. U dva navrata su u Bjelovaru narušeni javni red i mir, tako što je pijani 58-godišnjak vrijeđao policijske službenike, dok je na parkiralištu kluba više osoba napalo 20-togodišnjaka.

Dogodilo se i pet prometnih nesreća, od kojih po jedna na području Čazme i Grubišnog Polja, a tri na bjelovarskom. Najteže posljedice imala je ona u Rovišću, gdje su ozlijeđene četiri osobe, a 21-godišnjem vozaču nakon zaprimanja medicinske dokumentacije slijedi prijava, izdvaja Barbara Vukalović, policijska službenica za odnose s javnošću.

Izvor- PU, Foto MUP, ilustracija

Nema postova za prikaz