19. Međunarodni pčelarski sajam i 10. Izložbe vina i vinogradarske opreme u Gudovcu 3. i 4. veljače

Na Sajamskom prostoru u Gudovcu medijima je danas predstavljena najslađa sajamska manifestacija, 19. Međunarodni pčelarski sajam i 10. Izložbe vina i vinogradarske opreme, koji će se održati 3. i 4. veljače. Direktor tvrtke Bjelovarski sajam d.o.o., Zlatko Salaj, izrazio je zadovoljstvo organizacijom ovog međunarodnog sajma, koji će okupiti više od stotinu izlagača iz svih dijelova Hrvatske te iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Mađarske i Poljske. Ujedno očekuje da će biti najveći do sada:

Direktor Salaj još ističe da je parking besplatan, a ulaznice će se prodavati po 3 i 4 eura.

Hrvatski pčelarski savez svake je godine prisutan na sajmu, naglasio je njegov predsjednik Dražen Kocet i spomenuo kako ponovno donosi brojna stručna predavanja, od aktualnih domaćih tema do europske regulative.

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić istaknuo je dobru suradnju s lokalnim pčelarima i županijskim Pčelarskim savezom te pozvao sve da dođu na sajam:

Novina je Mala škola pčelarstva, koja će se održati sutra u 10 sati u Velikoj sajamskoj dvorani, na kojoj će sudjelovati djeca iz 3. Osnovne škole Bjelovar.

Zadovoljstvo zbog održavanja sajmova izrazio je i zamjenik gradonačelnika Bjelovara Igor Brajdić. 

Nema postova za prikaz