Objavljen Javni poziv za dodjelu priznanja BBŽ

Bjelovarsko-bilogorska županija raspisala je poziv za predlaganje kandidata za dodjelu županijskih javnih priznanja u 2024. godini, koja se dodjeljuju u povodu Dana županije.

Nakon održane sjednice Odbora za dodjelu povelja i priznanja Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije, utvrđeni su kriteriji za dodjelu javnih priznanja, kao i način i rok za prikupljanje prijedloga. Dobitnici javnih priznanja mogu biti domaće i strane fizičke i pravne osobe koje su svojim radom i djelovanjem pridonijele promicanju ugleda Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prema utvrđenim kriterijima dodjeljuju se četiri javna priznanja i to: Povelja počasnog građanina Bjelovarsko-bilogorske županije, Povelja Bjelovarsko-bilogorske županije, Plaketa „Tihomir Trnski“ i Medalja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Svi zainteresirani pozvani su da predlože kandidate koji su se istaknuli svojim radom i postignućima u protekloj godini. Detalje o postupku predlaganja moguće je pronaći na sljedećoj poveznici: https://bbz.hr/javni-pozivi-natjecaji/javni-poziv-za-predlaganje-kandidata-za-dodjelu-javnih-priznanja-bjelovarsko-bilogorske-%C5%BEupanije-2

Javni poziv za predlaganje kandidata objavljen je na web stranici Bjelovarsko-bilogorske županije te će biti otvoren za podnošenje prijedloga do 16. veljače 2024. godine.

Nema postova za prikaz