Smrtno stradao 32-godišnjak iz Rogože

Današnje izvješće Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske započinje tragičnim događajem u kojem je smrtno stradao 32-godišnjak iz Rogože. Do nesreće je došlo jučer oko 14 sati, kada je vozač upravljao traktorom za koji je bila priključena jednoosovinska prikolica za prijevoz drva. Krećući se nerazvrstanom cestom, vozač je zahvatio bankinu, sletio s kolnika i nastavio se kretati do uzdignute zemljane površine gdje se traktor preokrenuo i zaustavio. Pritom je muškarac ispao s traktora pod zadnji kotač te smrtno stradao. Slijedi obdukcija i utvrđivanje svih okolnosti ovog nesretnog događaja.

Dogodila su se i 4 kaznena djela općeg kriminaliteta, od kojih se izdvajaju dvije krađe. Zabilježene su 4 prometne nesreće, od kojih 3 s materijalnom štetom i jedna na bjelovarskom području s jednom ozlijeđenom osobom.

Danas će u prijepodnevnim satima policija pojačano kontrolirati prekršaje oduzimanja prednosti prolaska, nezaustavljanja na znaku stop, ugrožavajuće radnje u prometu i prekršaje nekorištenja pokazivača smjera.

Nema postova za prikaz