Dodijeljena priznanja najboljima u sportu u Općini Hercegovac

Ovoga je vikenda održano 28. tradicionalno proglašenje najboljih sportaša, djelatnika i klubova Općine Hercegovac za prošlu, 2023. godinu. Svečanost je vodio Josip Mihaljević, predsjednik Zajednice športskih udruga Općine Hercegovac:

Prisutnima se obratio i općinski načelnik Boro Bašljan, koji je istaknuo povećanje financijskih sredstava za sportske udruge u ovoj godini i zahvalio svim dobitnicima priznanja, ali i ostalima koji vrijedno rade na sportskoj prepoznatljivosti male, ali uspješne Općine Hercegovac:

Posebnu nagradu zahvale sportskom radu s mladima dobili su Ivan Zrinski i Danijel Starešinčić, dok je posebnu nagradu zahvale pomaganju i sudjelovanju u šahovskim aktivnostima Šahovskog društva „Braslav Rabar“ Hercegovac dobio Vaclav Ontl. Nagradu za sportskog djelatnika Općine odnio je Tihomir Volić, najperspektivniji mladi sportaš je Fran Laznicki, najuspješnija je bila seniorska ekipa NK „Hajduka“, a titulu najboljeg sportaša Općine u 2023. godini odnio je Tomislav Šimon:

Svoj doprinos svečanosti dala je i Pjevačka skupina „Hrvatske čitaonice Hercegovac“ koja je izvela hrvatsku himnu i druge pjesme.

Nema postova za prikaz