Održana skupština Udruge umirovljenika Gar. Brestovac

Udruga umirovljenika Garešnički Brestovac jučer je održala godišnju skupštinu, kao i svake godine uoči Valentinova, na radost članova koji vole ples i zabavu. Predsjednica Mirjana Zavodnik u svom izvješću o radu istaknula je suradnju s drugim udrugama, druženja uz tjelovježbu srijedom te mjerenje šećera u krvi prvog petka u mjesecu.

Kao i lani, u planu su dva godišnja izleta, sedam većih druženja i organizirano ljetovanje, dodala je predsjednica Zavodnik.

Rad brestovačke Udruge umirovljenika, uz Bjelovarsko-bilogorsku županiju, pomaže i Grad Garešnica, a skupštini je nazočio i gradonačelnik Josip Bilandžija, predstavnici drugih udruga, kao i županijske Matice umirovljenika. Predsjednik Željko Held kaže da će se Sportski susreti umirovljenika svakako održati, unatoč manjim potporama, ali i sve manjeg broja članova, kojih je sada 5.700.

Gosti u Hrvatskom radničkom domu u Garešničkom Brestovcu bili su i predsjednici umirovljeničkih udruga iz Garešnice, Bereka i Hercegovca, gdje udruga za sutra najavljuje Valentinovsko druženje te poziva zainteresirane da se prijave.

Nema postova za prikaz