Darivano 16 lani rođenih beba u Općini Hercegovac

Osam djevojčica i osam dječaka pozvano je na današnji susret najmlađih stanovnika Općine Hercegovac. Tradicionalno se održava na Međunarodni dan žena te okupljenim majkama i ponekoj baki, načelnik Boro Bašljan, uz čestitku, svake godine uruči i cvijet. Za najmlađe je u proračunu osiguran novčani dar dobrodošlice na popis žitelja Općine Hercegovac, a roditelje je razveselila i najava proširenja vrtića. Dovršetkom sportske dvorane, na kojoj su u tijeku radovi, plan je, u dogovoru sa školom i županijom, vrtićancima prepustiti prostor koji učenici sada koriste za nastavu tjelesnog.
Kao i do sada, druženju s hercegovčanskim obiteljima u koje je prošle godine pristiglo 16 beba, i danas se, s poklon paketom, pridružio Crveni križ Garešnica.
Dio je to dugogodišnje akcije „Radujemo se zajedno s vama“, rekla je ravnateljica Melita Lozina i pridružila se čestitkama.
Na popisu novih stanovnika Općine Hercegovac tek je jedan dječak iz Palešnika, Kai. Po dvoje je iz Ilovskog Klokočevca, Doris i Ivano, te Ladislava, Antonio i Petar. Adresu u Velikoj Trnavi imaju tri djevojčice; Mia, Ema i Lara, a najveći broj novorođenih ima središnje naselje, Hercegovac. To su Karlo, Jan, Ivona, Niko, Eva, Enea Noelie te blizanci Mila i Leo.

Nema postova za prikaz