Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 23. ožujka od 10 do 12:30 sati u vojarni Petar Zrinski u Zagrebu, te od 10 do 14 sati u vojarni Admiral flote Sveto Letica – Barba u Splitu.

Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o otvorenim natječajima za prijam u kadetsku službu, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa kao i uvjetima i načinu upisa na studij, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci te provjerama za upis. Predviđen je obilazak objekata u vojarnama u Zagrebu i Splitu te razgledavanje vojne opreme i naoružanja, a posjetitelji će imati priliku za razgovor s kadetima i djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta kako bi dobili relevantne informacije.

Napomena za prijave za Zagreb: MORH poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Dan otvorenih vrata HVU najkasnije do 21. ožujka 2024. do 20 sati. Mole se svi prijavljeni posjetitelji da dođu u vojarnu u Ilici u subotu 23. ožujka 2024. najkasnije do 9:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Ulaz u vojarnu bit će moguć kroz kolni ulaz, ulica Črnomerec.

Napomena za prijave za Split: MORH poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Dan otvorenih vrata HVU najkasnije do 21. ožujka 2024. do 20 sati. Mole se svi prijavljeni posjetitelji da dođu u vojarnu Admiral flote Sveto Letica – Barba u subotu 23. ožujka 2024. najkasnije do 9:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište.

Sve informacije u vezi Dana otvorenih vrata mogu se dobiti na broj telefona: 01 3786 666.

Izvor: MORH

Nema postova za prikaz