Ribolovci u niskom startu; kreće sezona ribolova!

Ljepše vrijeme mami na izlazak iz kuće i boravak u prirodi, u kojoj, uz vodenu površinu, uživaju ljubitelji ribolova. Ovih dana na zahuktale radne akcije okoliša, uoči otvorenja sezone. Među prvima je najavljuje ŠRD „Šaran“ Garešnički Brestovac. gdje kreće danas (16.03.), od 6,30. Štapove je moguće zabaciti i sutra (17.03.) u Velikoj Pisanici, uz fiš paprikaš od 10 sati. Prethodno su članovi „Amura“ uredili okoliš i prilazni put te odradili poribljavanje s 200 kilograma šarana, a pripreme su nedavnom akcijom uređenja okoliša ribnjaka odradili i vrijedni članovi ŠRD „Grđevica“ Veliki Grđevac.

Istog dana, 17.3., ribolovci iz Velike Trnovitice održat će godišnju skupštinu društva. Bit će govora o natjecanju u lovu ribe udicom na plovak u parovima, koje ŠRD „Klen“ najavljuje za Uskrsni ponedjeljak, (01.04.), uz novčane nagrade za najbolje.

Dio ribolovnih udruga otvorenje sezone najavljuje za idući vikend. Među njima ŠRD „Šaran“ Hercegovac. Uz fiš paprikaš, bit će to od 7 ujutro u subotu 23. ožujka, istog dana kad se, od 6 sati ujutro, starta i u Uljaniku, na ribnjacima poribljenima s 300 kilograma šarana. Članovi tamošnje udruge u svom kalendaru za ovu godinu ima šest natjecanja kojima su domaćini, a prvo je 13. 4 Method feeder solo. Detalje provjerite na Facebook stranicama udruga. (Foto ŠRD Brestovac i Veliki Grđevac)

Nema postova za prikaz