Nova odličja Garešničkih mažoretkinja

Garešničke mažoretkinje ovoga su vikenda sudjelovale na Međunarodnom turniru V. Golden Heart, u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske i Petrinjskih mažoretkinja koje su ovim turnirom proslavile svoj 27. rođendan. Natjecale su se u 4 dobna uzrasta te su kući ponijele 4 zlata, 1 srebro i 5 bronci.

U dječjoj formaciji, broncu u kategoriji trio štap osvojile su Laura Petrović, Katja Štokić i Tara Teodorović, dok su u kategoriji mini formacija pom pon broncu osvojile Laura Petrović, Katja Štokić, Tara Teodorović, Ena Klobučar i Marta Majetić.

Kod kadeta, broncu su odnijele Lorena Brezina, Adrijana Vojković i Klara Štokić u kategoriji trio štap, a broncu su osvojile i Lorena Brezina, Adrijana Vojković, Klara Štokić i Nika Evaj u kategoriji mini formacija pom pon.

Najviše su uspjeha imali juniori Garešničkih mažoretkinja. Tako su zlato osvojili Ana Jurkić, Nera Smrček, Nela Evaj, Tania Šašinović, Niko Žiher i Lana Širanović u kategoriji mini formacija mix, a čak tri je zlata odnio Niko Žiher i to u kategorijama solo štap, solo acrobatski štap i solo pom pon dječaci. Srebrom su se okitile Ana Jurkić, Nera Smrček, Nela Evaj, Tania Šašinović i Lana Širanović u kategoriji mini formacija pom pon, dok je broncu za solo pom pon odnijela Melani Mikulčić.

Garešničke mažoretkinje pohvaljuju i kadetkinju Gabrielu Zorja, juniorku Gitu Petrić i seniorke Ivanu Jozipović, Petru Stojaković i Mariju Babić koje ovog puta nisu osvojile odličja, ali su dale sve od sebe kako bi njihov nastup bio super. Također, ponosne su i na svu njihovu djecu i sjajne rezultate te zahvaljuju roditeljima koji su bili najglasniji navijači, kao i trenericama Nataši Kranjec, Miji Belak i Petri Stojaković.

No, ni nakon ovih uspjeha, za Garešničke mažoretkinje nema odmora jer nastavljaju s pripremama za 42. Državni turnir velikih formacija koji ih očekuje u travnju u Zadru.

Izvor: Garešničke mažoretkinje

Nema postova za prikaz