Kontrola vitalnih parametara povodom Svjetskog dana zdravlja

Foto: Pexels

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i ove će se godine 7. travnja obilježiti Svjetski dan zdravlja, a tim se povodom kroz cijeli travanj organiziraju brojne aktivnosti.

Obilježavanje je već započelo ovoga tjedna, pa su tako danas u Domu zdravlja u Garešnici djelatnici patronaže obavljali kontrolu vitalnih parametara. Isto je zakazano i za sutra od 9 do 11 sati u Kaniškoj Ivi, u četvrtak u isto vrijeme u Trnovitičkom Popovcu, kao i u petak u Garešničkom Brestovcu.

S aktivnostima se nastavlja i sljedećega tjedna pa će se tako kontrola vitalnih parametara u ponedjeljak, 8. travnja od 9 do 11 sati mjeriti u ambulanti u Velikoj Trnovitici, u utorak će na garešničkoj Gradskoj tržnici uz kontrolu, od 9 do 12 sati biti i savjetovanje o važnosti usvajanja zdravog životnog stila, dok je isto zakazano za srijedu, 10. travnja od 10 do 12 sati u Velikom Grđevcu ispred škole.

U četvrtak od 12 do 14 sati slijedi mjerenje vitamina i minerala u ljekarni u Velikoj Pisanici, dok će u petak u 13 sati i 15 minuta učenici četvrtog razreda Osnovne škole Berek imati predavanje „Briga o zdravlju“.

Nema postova za prikaz