Javni poziv udrugama za provedbu programa iz područja poljoprivrede

Bjelovarsko-bilogorska županija otvorila je Javni poziv za dodjelu financijskih potpora udrugama za provedbu programa i projekata iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za 2024. godinu.

Javni poziv objavljuje se u svrhu dodjele jednokratnih financijskih potpora za aktivnosti koje provode udruge čija se glavna djelatnost odnosi na povećanje konkurentnosti i prepoznatljivosti poljoprivredne proizvodnje i ruralnog prostora, a koji se provode na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prihvatljivi korisnici potpora su udruge čija se glavna djelatnost odnosi na poljoprivredu i ruralni razvoj, a koji se provode na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prihvatljive aktivnosti i projekti za financiranje su organizacija:

– manifestacija iz područja poljoprivrede od važnosti za Bjelovarsko-bilogorsku županiju

– edukacije (predavanja, okrugli stolovi, savjetovanja, seminari, radionice, tečajevi)

– stručni skupovi i stručna putovanja

Osigurana su sredstva u iznosu od 25.000 eura te se zainteresirane udruge mogu prijaviti do 10. svibnja 2024. godine. Prihvatljivo razdoblje trajanja projektne aktivnosti je od 1. siječnja do 31. prosinca 2024. godine te će se odobravati troškovi nastali u navedenom razdoblju neovisno od dana potpisa ugovora.

Više informacija o kriterijima za dodjelu financijske potpore, prihvatljivim prijaviteljima i troškovima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, dostupno je na županijskim mrežnim stranicama.

Nema postova za prikaz