Zrinka Kunješić nova je predsjednica Društva žena Garešnički Brestovac

Društvo žena Garešnički Brestovac održalo je redovnu godišnju skupštinu, koja je bila i izbornog karaktera. Za novu predsjednicu izabrana je Zrinka Kunješić.

Društvo žena Garešnički Brestovac ima novu predsjednicu. To je Zrinka Kunješić, izabrana na redovnoj izbornoj skupštini. Zahvalila se na ukazanom povjerenju:

Na toj je poziciji zamijenila Lidiju Hlebec, koja se povukla nakon 12 godina vodstva. Empatiju za društveno-koristan rad te prema sumještanima prenijele su i na svoju djecu, rekla je u svojoj zahvali dosadašnja predsjednica Hlebec te poželjela novom vodstvu uspjeh u radu.

Udruga djeluje od sredine prošlog stoljeća i okuplja 50-ak članica, njegujući suradnju s ostalima u mjestu, Područnom školom i drugima, što će i nastaviti, potvrdila je nova predsjednica. Aktivnosti kroz projekte podržavaju Grad Garešnica i Bjelovarsko-bilogorska županije, a od ove godine i službeno ima prostor za rad, koji dijeli s Udrugom umirovljenika. Program rada temelji se na aktivnosti žena u zajednici, istaknula je nova predsjednica.

Rad udruge, uz predstavnike ostalih udruga u mjestu i Mjesnog odbora Garešnički Brestovac, pozdravila je i direktorica Poduzetničkog centra Garešnica Tatjana Purkić, kao i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija.

Nema postova za prikaz