Garešnička udruga „Lipa“ poziva na planinarenje u Kutini

Turistička zajednica grada Kutine ovoga vikenda organizira Dan planeta Zemlje, zabavno rekreativnu manifestaciju koja se provodi već 20 godina. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine organizira se i planinarenje Moslavačkom gorom.

Sutra, 20. travnja održavaju se duža i kraća ruta biciklijade, a za nedjelju, 21. travnja planirani su ekstremna biciklistička ruta i planinarski pohod. Okupljanje u subotu bit će od 10 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana gdje će zajedničko zagrijavanje prije starta voditi Mario Valentić. Start duže rute biciklijade, dužine 30 km, je u 11 sati, a kraće rute koja iznosi 8 km u 11 sati i 15 minuta. Cilj obje rute je jezero Bajer, a očekuje se oko 13 sati.

Okupljanje za nedjeljnu ekstremnu biciklijadu je na središnjem trgu u 9 sati, a nastavlja se po Moslavačkoj gori s ciljem kraj jezera Mikleuška, uz kotizaciju od 5 eura. Okupljanje za nedjeljno vođeno planinarenje je u 9 sati na jezeru Mikleuška, uz prethodnu prijavu Planinarskom društvu Yeti. Planinarenju se pridružuje i garešnička udruga „Lipa“, uz polazak iz Garešnice u 8 sati ispred hotela.

Nema postova za prikaz