Garešničke mažoretkinje iz Zadra donijele brojne medalje

Garešničke mažoretkinje ovoga su vikenda sudjelovale na Grand prixu u Zadru i 42. Državnom turniru velikih formacija, u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske. Garešničke su mažoretkinje bile vrlo uspješne osvojivši četiri zlata, dva srebra i titulu državnih viceprvaka. Ujedno je to bio i kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo mažoretkinja koje će se održati u Liberecu u Češkoj.

Na 42. Državnom turniru velikih formacija, seniori su u kategoriji velikih formacija mix osvojile titulu viceprvaka, u sastavu Petra Stojaković, Ivana Jozipović, Marija Babić, Ana Jurkić, Nera Smrček, Nela Evaj, Tania Šašinović, Gita Petrić, Melani Mikulčić, Lana Širanović, Niko Žiher. Na Grand prixu Zadar, Garešničke su mažoretkinje ponijele zlato u kategorijama mini formacija mix juniori, solo štap dječaci, solo pom pon dječaci i solo akrobatski štap dječaci te srebrnu medalju za mini formaciju pom pon juniori.

Također, u suradnji s Virovitičkim mažoretkinjama i zajedničkom trenericom Natašom Kranjec, djevojčice Ana Jurkić, Nera Smrček, Tania Šašinović i Ivana Jozipović te dječak Niko Žiher sudjelovali su i u Virovitičkom timu te osvojili zlato u kategoriji velika formacija pom pon juniori s temom Avatar.

Garešničke mažoretkinje upućuju zahvale trenericama Nataši Kranjec, Miji Belak i Petri Stojaković, predsjednici Mihaeli Žiher i roditeljima na podršci. Nakon ovih uspjeha, iduće što očekuje Garešničke mažoretkinje je nastup na tradicionalnoj manifestaciji Gastro-Flora u Garešnici te pripreme za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Izvor: Garešničke mažoretkinje

Nema postova za prikaz