Garešnička srednja škola ponosna na učenike i otvara svoja vrata

Gotovo 41.000 učenika osmih razreda uskoro privodi kraju osnovnoškolsko obrazovanje i pred njima je odluka koju srednju školu upisati. Prijave u sustav za 48.135 upisnih mjesta, kreću 27. svibnja, najavilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Među njima su i razredna odjeljenja različitih smjerova u Srednjoj školi „August Šenoa“ u Garešnici, na čiju adresu je ovih dana stigla poruka koja je ih je razveselila.

Polaznici strukovnih škola redovno imaju nastavu izvan učionice, usmjerenu na učenje u praksi i to u tvrtkama koje se bave poslovima za koje se obrazuju. Nedavno su, s nastavnicima, učenici tri generacije instalatera grijanja i klimatizacije polazili edukacijski program zagrebačke tvrtke, iz koje je stigla povratna pohvala za visoku razinu pripremljenosti učenika.

Kako se pripremaju za buduće zvanje i što sve rade u ovoj školi moći će se vidjeti idući tjedan, u ponedjeljak i utorak (29. i 30. travnja), za kad, uz Dan škole, najavljuju Dane otvorenih vrata i prikaz aktivnosti kroz brojne radionice za posjetitelje. Među njima će biti i osmaši iz Garešnice, Hercegovca, Bereka i Ivanske.

Nema postova za prikaz