Stiže nam garešnička Gastro-flora!

Za subotu, 04. svibnja, zakazana je tradicionalna garešnička manifestacija, 10. Gastro-flora te 13. županijska obrtnička gastro-izložba. U 10 sati počinje već poznati Sajam cvijeća, domaćih proizvoda i rukotvorina u garešničkom gradskom parku. O programu razgovaramo s direktoricom TZ SM, Danielom Belak:

Također, djeca i svi posjetitelji moći će se družiti s konjima Konjičkog kluba “Garić” i voziti se kočijama Konjičkog kluba “Graničar” te turističkim vlakićem. U 10,30 sa garešničkog Trga hrvatskih branitelja kreće I. Biciklijada u organizaciji Biciklističke udruge “Guvernal”. Što se tiče izlagača, ove godine ih je velik broj, kaže direktorica Belak, čak 36 uz cvjećare. Bit će to prilika za sve ne koji još nisu kupili sadnice da ih ovom prigodom nabave. U poslijepodnevnim satima program se nastavlja dalje, u Nazorovoj ulici:

Gastro-flora traje od prošle godine, jedan dan, a gastro-izložba je preseljena u Nazorovu ulicu tako da sve bude na jednom mjestu. Navečer će biti održana i dva koncerta, kaže direktorica:

Nema postova za prikaz