Razbojništvo u garešničkom automat klubu

Posljednje ovotjedno izvješće Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske počinje sa slučajem razbojništva u Garešnici. Slučaj se dogodio pretprošle noći u ranojutarnjim satima u automat klubu gdje je nepoznati počinitelj vatrenim oružjem zaprijetio zaposlenici koja mu je zatim predala značajni iznos novca. Brzim operativnim radom policijskih službenika garešničke postaje, jučer je uhićen 31-godišnji muškarac koji se dovozi u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela. Osumnjičeni je sa županijskog područja, odnosno radi se o osobi s lokalnog područja. Muškarac će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske uz kaznenu prijavu. Iz policije napominju kako je za to kazneno djelo propisana kazna zatvora od 3 do 12 godina.

Nadalje, u Bosiljevu je nepoznati počinitelj provalio u štagalj i iz podrumske prostorije ukrao oko 20 kilograma domaćih suhomesnatih proizvoda i oko 20 litara vina, čime je vlasniku pričinjena šteta od oko 350 eura.

Evidentirana je i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom na bjelovarskom području.

Ovog vikenda, policija će na području čitave Hrvatske pojačano kontrolirati kršenje prometnih propisa, s naglaskom na 4 glavne ubojice u prometu – brzinu, alkohol, pojas i mobitel. Dodatno će na području PU bjelovarsko-bilogorske danas dopodne provoditi akciju usmjerenu na prekršaje oduzimanja prednosti prolaska, nepostupanja po znaku stop, ugrožavajućih radnji u prometu i nekorištenja pokazivača smjera.

Nema postova za prikaz