Garešnički vrtićanci obilježili Majčin dan

Majčin dan je praznik u čast majke i majčinstva koji se svake godine obilježava druge nedjelje u svibnju. Tako ove godine obitelji širom svijeta slave Majčin dan danas, 12. svibnja.

Majčinom danu sva se djeca iznimno vesele te uživaju pokazujući svojim majkama koliko ih vole i misle na njih. Obilježavanju Majčinog dana pridružila se i odgojna skupina „Leptirići“ garešničkog Dječjeg vrtića „Maslačak“ s odgojiteljicama Natašom Vitez i Majom Puhović Topčić. Imajući na umu koliki značaj ima zajednička igra i druženje s majkama, „Leptirići“ otvorili su im svoja vrata. Tako su im u goste došle majke koje su s djecom provele zanimljive aktivnosti. Jedna od majki, koja je učiteljica, izvela je malu dramatizaciju priče te provela s djecom likovnu aktivnost. Također, djeca su se zabavljala i uz mamu frizerku koja je cijeloj skupini napravila maštovite frizure. Za održavanje dobre forme, pobrinula se majka koja je profesorica tjelesne i zdravstvene kulture, a koja je održala vrlo zabavan sat vježbanja.

Sa svojim odgojiteljicama, vrtićki su „Leptirići“ izradili poklone za svoje majke od prirodnih i reciklirajućih materijala, a kreativnost su pokazali i izradivši portret majke.

Nema postova za prikaz