Prometno u prometu; troje ozlijeđenih, traži se vozač

Nakon vikenda, redovno slijedi opširnije policijsko izvješće. Današnje navodi 11 kaznenih djela među kojima je pet slučajeva prijetnje. Zbog narušavanja javnog reda i mira, prijavu je zaradio glasni muškarac koji je nasrnuo na drugog nakon prigovora zbog vike i galame u gradskom parku u Bjelovaru.

Od devet prometnih nesreća, u tri je bilo ozlijeđenih. U bolnicu je prevezena 45-ogodišnja vozačica ozlijeđena pri slijetanju i udaru vozila u most u Hercegovcu, a dvoje je ozlijeđeno u Bjelovaru; 85-ogodišnja pješakinja se ozlijedila u padu nakon udara vozila u njena kolica za kupovinu, a u bolnici je završio i mladić ozlijeđen pri udaru vozila za čijim vozačem se traga.

U prometnoj vikend akciji bjelovarsko- bilogorska policija utvrdila je 91 prekršaj. Najviše, 34, odnosi se na prekoračenje brzine, posebno u Bjelovaru, gdje je 66-ogodišnjak vozio 141 kilometar na sat. U akciji je sa 1,54 promila zaustavljen vozač u Velikom Grđevcu, no vikend rekord drži muškarac koji je s visokih 2,77 promila alkohola u krvi izazvao prometnu nesreću u Brezovcu.

Nema postova za prikaz