TZSM odobrena sredstva za dva projekta

Turistička zajednica Sjeverna Moslavina javila se na Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2024. godini. Odobrena su joj dva projekta – Poilovlje i Garešnica Infinity Festival.

Ukupna vrijednost projekta „Poilovlje – Poučna staza dabrova i ptica“ iznosi 30.949,46 eura, dok je za financiranje odobreno 23.215,04 eura. Troškovi se odnose na:

1. Skulpturu drvene čaplje

2. Dabrovu nastambu

3. Informativne table

4. Foto kutak

5. Tablu velike kocke sa slikama

6. Tablu male kocke sa slikama

7. Solarne lampe i stupove

8. Drveni most

9. Klupe i koševe

10. Komplet stol i klupe

11. Klupu ležaljku

12. Roštilje

Za Garešnica Infinity Festival, poznat i kao GIF, odobrena su sredstva u iznosu od 9.305,00 eura, a troškovi se odnose na provedbe radionica i autobusni prijevoz djece koja će posjetiti sajam. Ove godine, dodatno, TZ Sjeverna Moslavina i garešnička udruga SFERIA osigurale su sufinanciranje za prijevoz djece iz SOS dječjeg sela Ladimirevci. Dodajmo i kako će se ovogodišnji GIF održati 14. i 15. lipnja na tržnici i u Centru za posjetitelje.

Projektne prijave izradili su djelatnici Poduzetničkog centra u suradnji s direktoricom TZ Danielom Belak, a u prijavi GIF-a sudjelovali su i članovi udruge SFERIA.

Nema postova za prikaz