Slučaj krađe u okolici Garešnice

policija krađa pexels
Foto: Pexels/ilustracija

U današnjem izvješću Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske ističe se slučaj krađe u okolici Garešnice. Naime, muškarac je došao u dvorište 75-godišnjaka i raspitivao se o prodaji janjeta, a kada su otišli u staju vidjeti janje, vrata obiteljske kuće ostala su otključana. Nakon nekog je vremena muškarac rekao da se predomislio, odnosno da odustaje od kupnje te izašao iz dvorišta. Pri tome je 75-godišnji muškarac uočio da s navodnim kupcem iz dvorišta izlazi još jedna muška osoba. Provjerom kuće utvrdio je da mu je ukradeno 700 eura. Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Jučer oko 12.30 izbio je požar u Daruvarskom Brestovcu kada je 46-godišnja žena u dvorištu spaljivala granje u blizini štaglja, pri čemu je vatra zahvatila slamu. Na teren su izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Daruvara i DVD-a Daruvarski Brestovac koji su sanirali mjesto požara.

U Bjelovaru je jedna žena policiji dragovoljno predala ručnu bombu, manju količinu baruta i više komada streljiva, a sve je pohranjeno u skladište do uništenja.

Dodajmo još kako policija danas u prijepodnevnim satima pojačano kontrolira korištenje sigurnosnog pojasa i upotrebu mobitela pri vožnji.

Nema postova za prikaz