Sportske igre mladih ovoga četvrtka u Garešnici

Garešnica će ovoga četvrtka, 23. svibnja biti u znaku sporta. Na Trgu hrvatskih branitelja od 9 sati počinje Telemach Dan sporta, u organizaciji Plazma Sportskih igara mladih i Grada Garešnice.

Na sportsko-edukativnom danu, djeca će se imati priliku natjecati u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na Državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Rijeci, gdje će se družiti i natjecati s djecom iz cijele Hrvatske. 

Plazma Sportske igre mladih potiču na toleranciju, inkluziju, fair play, ali i korektno navijanje, tako da će se od ove godine posebna nagrada dodijeliti i najboljoj navijačkoj ekipi. Prilika je to za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Otvorene su prijave za sve sportske discipline: Tommy turnir u malom nogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, MIS turnir u odbojci, Fide turnir u šahu, stolnom tenisu, PAKET24 Cup u tenisu.

Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Prijave su besplatne i otvorene na mrežnoj stranici Plazma sportskih igara mladih.

Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko amaterska manifestacija u Europi, a ove godine samo u Hrvatskoj okupit će više od 110.000 djece i mladih. 

Nema postova za prikaz