Održana sjednica Gradskog vijeća grada Garešnice

Gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija na sjednici Gradskog vijeća

Danas je održana sjednica Gradskog vijeća grada Garešnice, u Hrvatskom domu u Garešnici. Započela je Aktualnim satom, prenošenim u programu Krugovala 93,1 MHz Garešnica. S obzirom na to da nije bilo pitanja vijećnika, gradonačelnik Josip Bilandžija iznio je informaciju da je program opće gimnazije garešničke Srednje škole „August Šenoa“ ponovno uvršten u strukturu javnih škola.

Problem upisa u taj program stalno je prisutan i trebalo bi više poraditi na animaciji osnovnoškolaca, dodao je. Reagiralo se na vrijeme, kako bi program koji je kvalitetan, o čemu svjedoče brojni uspješni polaznici, ostao u gradu, a time i učenici, zaključio je gradonačelnik Bilandžija.

Na svemu je zahvalio i predsjednik Gradskog vijeća, Željko Starčević:

Središnja od 30-ak točaka Dnevnog reda odnosila se na izvršenje proračuna za 2023. godinu, uz prethodno usvajanje programa javnih potreba prema područjima djelovanja te izvješća o održavanju i građenju komunalne infrastrukture. Pred vijećnicima se našlo i više izvješća o prošlogodišnjem radu korisnika proračuna, udruga i ustanova, kao i statut te pravilnik o upisu djece u dječji vrtić Maslačak. Za novu ravnateljicu Javne ustanove Centar za posjetitelje Garešnica imenovana je Margareta Miloš.

Obrazloženja predsjednika gradskih odbora na sjednici garešničkog Gradskog vijeća

Nema postova za prikaz