Garešnička HVIDR-a bila domaćin 30. ŠNIDOR-a BBŽ

HVIDR-a Garešnica je u subotu bila domaćin Športskog natjecanja invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije „Garešnica 2024.” Pobjednik jubilarnog 30. ŠNIDOR-a je Bjelovar, drugi je Daruvar, treći domaćin Garešnica, a slijede Grubišno Polje i Čazma. Najbolje ekipe predstavljat će županiju na državnom susretu u disciplinama poput streljaštva, ribolova, stolnog tenisa, viseće kuglane ili pikada.

Igre je kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Garešnici, uz odavanje počasti, otvorio Dinko Tandara iz Ministarstva hrvatskih branitelja, ravnatelj Uprave za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć, u nazočnosti gradonačelnika Garešnice Josipa Bilandžije.

Proglašenje rezultata i zatvaranje igara bilo je u domu u Garešničkom Brestovcu. Svima se zahvalio predsjednik udruge domaćina Zdenko Turić, a priznanja je uručio predsjednik županijske Zajednice udruga Mladen Marinković, uz dodjelu slika s Likovne kolonije hrvatskih branitelja u Bojani kod Čazme.

Zdenko Turić, predsjednik HVIDR-e Garešnica i Mladen Marinković, predsjednik Zajednice udruga članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata BBŽ

Nema postova za prikaz