Krađa drva u Garešnici

Posljednje ovotjedno izvješće Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske bilježi 12 kaznenih djela. Garešnički policijski službenici dovršili su istraživanje nad dvojicom muškaraca zatečenih u krađi složene metrice drva, dok grubišnopoljska policija provodi istraživanje teške krađe, a o čemu će više riječi biti u ponedjeljak.

Evidentirane su i 4 prometne nesreće s materijalnom štetom, na bjelovarskom, daruvarskom i garešničkom području. Policija će i ovoga vikenda na području cijele Hrvatske provoditi pojačane aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja.

Za kraj, spomenimo i one pozitivne vijesti. Naime, jedan je Grubišnopoljac čisteći šupu pronašao 3 spremnika za automatsko oružje i 75 komada streljiva što je predao policiji. Uz to, jučer je u Bjelovaru 36-godišnjak pronašao novčanik s povećim novčanim iznosom koji je osobno donio u policijsku postaju i koji vraćen vlasniku, dok je 14-godišnji dječak također u Bjelovaru pronašao mobitel koji je predao policijskim službenicima.

Nema postova za prikaz