Krv u Garešnici dalo 111 darivatelja, od kojih osam novih

Gradsko društvo Crvenog križa Garešnica u drugoj ovogodišnjoj akciji prikupilo je 111 bočica krvi, što je za 13 više nego lani u to vrijeme. Time izražava zadovoljstvo ravnateljica Melita Lozina:

Posebnu zahvalu upućuje svim dobrovoljnim darivateljima krvi, među kojima je i osam novih, što je za malo društvo poput garešničkog, velika brojka, ističe Lozina:

Nova prilika za darivanje krvi, provjeru vlastitog zdravlja i humano djelo, pruža se početkom rujna. Također, za besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje koje žene ostvaruju s 26, a muškarci s 36 davanja krvi, podsjeća ravnateljica garešničkog Crvenog križa Melita Lozina.

Bilo je to u susret Svjetskom danu darivatelja krvi, koji je 14. lipnja, uz zahvalu darivateljima krvi na iskazanoj humanosti i dobročinstvu i dobrodošlicu novima. To je i način da svi koji pristupe provjere vlastito zdravlje, pomognu potrebitima i postanu članom najhumanije obitelji na svijetu, poručuju iz garešničkog Crvenog križa, a sa čim su se složili i darivatelji:

Nema postova za prikaz