Besplatne radionice o roditeljstvu ovoga vikenda u Garešnici

Foto: Pexels/ilustracija

Društvo žena Garešnički Brestovac organizira besplatne radionice u sklopu projekta „Podrška sadašnjim i budućim roditeljima u ruralnoj sredini“. Riječ je o dvjema radionicama, takozvanom baby handlingu i masaži bebe.

Baby handling odnosi se na ispravno postupanje pri svim aktivnostima s djetetom – podizanje, spuštanje, previjanje, hranjenje, držanje, nošenje i presvlačenje, a radionica će se održati u petak, 7. lipnja u 17:00 sati u Maloj sali Hrvatskog doma. Druga radionica, masaža bebe na rasporedu je u subotu, 8. lipnja u 10:00 sati u Maloj sali Hrvatskog doma.

Voditeljica radionica je prvostupnica fizioterapije Jasna Donadić koja je nakon desetogodišnjeg rada u Dječjoj bolnici Klaićeva radno iskustvo stjecala u obiteljskoj Privatnoj praksi fizikalne terapije i rehabilitacije Donadić. Dodatno se educirala na tečajevima, seminarima i konferencijama, a pokrenula je i Centar Fizio Gym kroz koji provodi radionice baby handlinga, masaže beba i radionice poticanja senzomotoričkog razvoja do treće godine. Prateći potrebe i izazove trudnica i (budućih) roditelja s kojima radi, Jasna Donadić priprema nove radionice o tjelesnim promjenama i kvalitetnoj brizi o ženskom tijelu kroz trudnoću te druge teme.

Radionice su organizirane uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Iz Društva žena Garešnički Brestovac napominju kako prijave za radionicu nisu potrebne te pozivaju sve zainteresirane da se odazovu.

*Sadržaj je u isključivoj odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.

Nema postova za prikaz