Oštećen nadgrobni spomenik

U današnjem izvješću Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske ističe se nesvakidašnji događaj oštećenja nadgrobnog spomenika na groblju u Tomašu, gdje je netko unazad 10-ak dana preokrenuo nadgrobnu mramornu ploču koja je u padu oštetila spomenik i razbila stakleni pokrov za cvijeće.

Jučer je prijavljena i šumska krađa. Naime, u protekla dva mjeseca u Cigleni su nepoznati počinitelji porušili i odvezli 8 stabala graba iz privatne šume, čime je vlasniku pričinjena šteta od 1200 eura.

Nije evidentirana niti jedna prometna nesreća. Dodajmo još kako će policija danas dopodne pojačano kontrolirati nepropisno parkiranje na mjestima označenima za osobe s invaliditetom i kontrolu ustupanja znaka pristupačnosti drugoj osobi.

Uz to, jučer poslijepodne je u bjelovarskom Domu kulture predstavljena monografija „Specijalna jedinica policije Policijske uprave Bjelovar u Domovinskom ratu Omege ’91.-’96. godine“ u kojoj je detaljno opisan ratni put jedne od najelitnijih jedinica policije u Domovinskom ratu.

Nema postova za prikaz