Udruga umirovljenika Općine Hercegovac obilježila 15 godina rada

Foto: Stevan Maksimović, predsjednik Udruge umirovljenika Općine Hercegovac

Udruga umirovljenika Općine Hercegovac početkom lipnja je održala redovnu izvještajnu skupštinu, a ujedno i obilježila 15 godina rada. Tom prilikom, zahvalili su četvorici osnivača Udruge, kao i dvojici najstarijih članova koji su još među njima.

Na samome početku skupštine, iznesen je izvještaj o radu za prošlu godinu te su predstavljeni plan, program i financije za ovu godinu. Također, prikazan je i presjek svih važnijih događanja od osnutka Udruge 2009. godine. Kako nije riječ o izbornoj skupštini, promjena u vodstvu Udruge nije bilo, ali postoji nagovještaj mogućih promjena.

Planovi Udruge umirovljenika za ovu godinu uključuju sudjelovanje na Roštiljadi i Krumpirijadi u Hercegovcu, a planirane su i aktivnosti Matice umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije koje se odnose na sportske igre krajem kolovoza i susret pjevačkih zborova u rujnu. Uz to, početkom listopada Udruga će obilježiti Međunarodni dan starijih osoba kada obilaze starije, a slijedi i izlet te tradicionalna Katarinska zabava krajem studenog te paljenje adventske svijeće.

Predsjednik Udruge Stevan Maksimović napominje kako su značajno povećali broj članova. Tako Udruga sada broji 121 član, od čega je 15 novih članova uključeno ove godine, a Maksimović poziva sve zainteresirane da se uključe u rad Udruge.

Nema postova za prikaz