Velika šteta u požaru u Novoseljanima – izgorjela štala sa životinjama

Današnje izvješće PU bjelovarsko-bilogorske bilježi jednu prijevaru kojom je 18-godišnjak oštećen za 330 eura. Naime, nepoznati počinitelj iskoristio je njegovu nepažnju te mu ukrao bankovnu karticu uz koju se nalazio pin i podignuo novac. Policija apelira na građane da ne drže svoje pinove uz kartice.

Evidentirane su i dvije prometne nesreće, jedna na garešničkom području s lakše ozlijeđenom osobom te jedna na daruvarskom području samo s materijalnom štetom. Narušavanje javnog reda i mira zabilježeno je jučer navečer u Daruvaru gdje su dvojica muškaraca na terasi ugostiteljskog objekta pogrdnim riječima vrijeđala zaštitara, a slijedi im optužni prijedlog. No iz Daruvara dolaze i dobre vijesti jer je ondje zabilježena dragovoljna predaja oružja.

Među onim lošim vijestima, našla se i ona o jučerašnjem požaru u Novoseljanima gdje je oko 15 sati došlo do požara na gospodarskom objektu, pri čemu je izgorjela štala, životinje koje su bile u njoj, oko 80 rolo bala sijena, traktor s raznim poljoprivrednim priključcima, motorne kosilice, više tona kukuruza u zrnu te ljetna kuhinja sa svim aparatima i namještajem, a požar se proširio i na poljoprivredno zemljište gdje se nalazila slama od pokošenog žita. Slijedi očevid kojim će se utvrditi uzrok i visina nastale štete.

Dodajmo još kako policija danas do podne provodi akciju usmjerenu na prekršaje oduzimanja prednosti prolaska, nepostupanja po znaku stop, ugrožavajuće radnje u prometu i nekorištenje pokazivača smjera.

Nema postova za prikaz