Općina Ivanska raspisala novi Javni poziv za potpore studentima

Studentica Veronika Jandrilović (u sredini) s predsjednicom Vijeća Mirelom Roviščanec i načelnikom Općine Ivanska Željkom Mavrinom

Jednokratnu potporu od 200 eura dobilo je 30 studenata s područja Općine Ivanska. Kako je istaknuto u povodu nedavnog obilježavanja Dana općine i blagdana zaštitnika sv. Ivana Krstitelja, ostaje nada da će mladi ovdje ostati živjeti i doprinijeti razvoju svoga kraja. U ime studenata, zahvalu na dodijeljenoj potpori uputila je Veronika Jandrilović, studentica završne godine učiteljskog studija u Zagrebu.

Zbog naknadnih upita i interesa studenata za jednokratne stipendije, Općina Ivanska otvorila je II. Javni poziv za sve redovne i izvanredne studente s prebivalištem na području Općine koji nisu podnijeli svoju prijavu u prvom pozivu, kako bi se javili do 3. srpnja ove godine.

Kako se još navodi na službenim stranicama Općine Ivanska, ovaj II. Javni poziv je raspisan iznimno ove godine te mole sve studente da ubuduće prate rokove i prijave se na vrijeme.

Dokumentacija koju je potrebno priložiti:

•        POTVRDU  O STUDIRANJU

•        PRESLIKU OSOBNE ISKAZNICE

•        OIB (ako ga nema na osobnoj iskaznici)

•        BROJ RAČUNA – IBAN

Tražena dokumentacija može se dostaviti osobno ili putem pošte na adresu: Općina Ivanska, S. Kolara 1, 43 231 Ivanska ili na e-mail: opcina@ivanska.hr.

Nema postova za prikaz