Velika Barna: Skrivio nesreću i pobjegao

Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj jučer su prijavljene dvije teške krađe provaljivanjem. U Prgomelju je još tijekom vikenda provaljeno u trgovinu mješovitom robom, a što je ukradeno utvrdit će se nakon inventure. Drugi slučaj zbio se jučer poslijepodne u Šimljani gdje je provaljeno u obiteljsku kuću iz koje je nepoznati počinitelj ukrao novac i nakit.

Evidentirane su i dvije prometne nesreće, samo s materijalnom štetom. Ističe se ona koja se dogodila jučer poslijepodne u Velikoj Barni gdje je 58-godišnji vozač, za vrijeme dok mu je sudskom odlukom zabranjeno upravljanje motornim vozilom, zahvatio bankinu, sletio u putni jarak i udario u zemljanu površinu u putnom jarku. Nakon udarca je došlo do rotacije te se vozilo zaustavilo okrenuto stražnjim dijelom u putnom jarku, a prednjim dijelom djelomično na kolniku. Nakon toga, vozač je vozilom napustio mjesto događaja i odvezao se u Grubišno Polje gdje je ostavio vozilo. Brzom reakcijom policije počinitelj je pronađen te me ju utvrđena prisutnost alkohola od 2,10 promila. Uhićen je i smješten u posebne prostorije do otrježnjenja i privođenja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Policija najavljuje i kako će danas od 14 do 16 i od 20 do 22 sata na županijskom području provoditi akciju na prekršaje pri upravljanju biciklima i osobnim prijevoznim sredstvima.

Nema postova za prikaz