U Hrastovcu je održan prvi memorijalni turnir “Memorijal Dragomir Čuljat 2021”

NK MLADOST-NADA

U sklopu priprema za proljetni dio sezone NK Mladost-Nada iz Hrastovca protekli je vikend upriličila u Hrastovcu „Memorijal Dragomir Čuljat 2021“ – memorijalni nogometni turnir u spomen na Dragomira Čuljat, dugogodišnjeg člana kluba, predsjednika i trenera, te alfe i omege kluba devedesetih godina kada se klub natjecao u trećoj i drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi i bio vodeća snaga županijskog nogometa, koji je preminuo početkom ove
godine.

Na ovogodišnjem prvom „Memorijalu Dragomir Čuljat 2021“ uz domaćina NK Mladost-Nadu, sudjelovali su još NK Turnašica iz istoimenog mjesta pored Pitomače i NK Nafta iz Kozarica nedaleko Novske.

Po vrlo hladnom i kišovitom vremenu nogometaši Mladost-Nade prikazali su najviše od igre i bili uspješniji od gostiju iz Turnašice i Kozarica, te zasluženo osvojili prvi „Dragin memorijal“.

U prvoj utakmici NK Mladost-Nada je svladala NK Naftu iz Kozarica rezultatom 3:2 pogotcima Gorana Rubinić (2) i Hrvoja Lovrenčić. U drugoj utakmici NK Turnašica je bila uspješnija od NK Nafte 4:0, te se pitanje pobjednika turnira rješavalo u trećoj utakmici između NK Mladost-Nade i NK Turnašice. Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio 1:1, uz pogodak Gorana Rubinića. Poslije izvođenja kaznenih udaraca s 11 metara s ukupnih 6:5 pobjeda je otišla na stranu domaće momčadi. Uspješni realizatori kaznenih udaraca bili su Goran Rubinić, Ivan Mandić, Josip Jambrešić, Bojan Pleša i Predrag Petak, dok je naš „Deda“ Jadranko Milanović obranio dva jedanaesterca.

NK Mladost-Nada je titulu pobjednika „Draginog memorijala“ ostvarila u sljedećem sastavu: Jadranko Milanović, Ivan Čuljat, Josip Jambrešić, Predrag Petak, Dario Milanović, Ivan Mandić, Hrvoje Lovrenčić, Bojan Pleša, Matija Marjanović, Nenad Šplajt, Goran Rubinić, Dejan Blagojevski, Josip Hasanac, Josip Šinko, Silvijo Čelec, David Kefelja, Tin Čunko i Dorijan Šinko, uz vodstvo trenera Željka Ščuković i tehnika Davora Kefelja.

Nema postova za prikaz