Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na KruGarešnica.info. Korištenjem portala https://krugaresnica.info/  (u nastavku ”portal”) i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, da su ih razumjeli u cijelosti te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.  Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Portal
KruGarešnica.info posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala ukoliko ne krše pravila korištenja. Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. Portal objavljuje sadržaje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost, a nakladnik se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup sadržaju dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Autorska prava 

KruGarešnica.info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje: tekstovi, fotografije i video snimke. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko kao korisnik smatrate da smo povrijedili vaša autorska prava obratite nam se putem e-mail adrese i slučaj će odmah biti razmotren i razriješen.

Linkovi na druge web stranice 

Portal KruGarešnica.info sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na druge stranice. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i KruGarešnica.info se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. 

Obveze korisnika 

Korisnicima portala KruGarešnica.info strogo je zabranjeno: 

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način 
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima 
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe 
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane 
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme 
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika 

Zaštita privatnosti
Nakladnik štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Portal KruGarešnica.info može, sukladno zakonu, prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice, što su isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru. Te će podatke koristiti kako bi poboljšao uslugu i dodatno je prilagodio korisnicima. KruGarešnica.info  se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja uvjeta korištenja ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Nakladnik se obavezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati. KruGarešnica.info se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Mail i drugi komunikacijski servisi

KruGarešnica.info omogućuje posjetiteljima besplatno korištenje web maila pod uvjetom da ne krše pravila korištenja, kao niti specifična pravila koja vrijede za e-mail. Korištenjem komunikacijskih servisa obvezujete se da ćete slati i primati materijale koji su zakoniti i odgovarajući pojedinom servisu.

Izmjene uvjeta korištenja 

KruGarešnica.info zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.