Što nas očekuje na nogometnim travnjacima ovog vikenda

pexels

Kada je u pitanju nogomet, ovog vikenda, točnije sutra garešnički Garić u 16.30 sati igra 18. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT u Pitomači protiv NK Pitomača.

Od ostalih utakmica tu su 16. kola prve i druge županijske nogometne lige. Pa tako u subotu kod Tomislava iz Bereka gostuje Skok iz Skucana, dok u nedjelju Hajduk iz Hercegovca ide na noge Brezovačkom Športskom Klubu (BŠK), Brestovac gostuje kod NK Bilo u Velikoj Pisanici, a u Veliki Grđevac dolazi Ribar iz Končanice.

Nadalje, u subotu kod palešničke Laste dolazi Omladinac iz Ćurlovca, dok će u nedjelju snage odmjeriti Mladost Nova Plošćica i NK Ivanska te Sokol iz Sokolovca i TOSK na gostujućoj utakmici u Tuku. Sve utakmice se igraju u 16.30 sati.

Odigrane i utakmice 13. kola treće županijske lige. Bršljanica u subotu gostuje kod Dežanovca, dok se sve ostale utakmice igraju u nedjelju. Junak iz Velikog Pašijana dolazi u goste kod uljaničkog Poleta, Radnički iz Velikog Vukovja dolazi kod Ribara u Kanišku Ivu, kapelički Vihor igra s NK Mladost-Nada u Hrastovcu, dok će Imsovac doći u Tomašicu kod NK Ilova. Sve utakmice igraju se u 16:30 sati.

Nema postova za prikaz